Forside Galleri Events Kontakt Om Klubben Links
Føllegård Alive

Om Klubben

Velkommen til Skævinge Fotoklub.

Klubben blev startet den 1 Juni 2016, på initiativ af Carsten Bastholm.
Klubben henvender sig til alle fotointeresserede i Skævinge og omegn. Så kan du lide at fotografere, videofilme og dele din hobby med andre, så er klubben lige noget for dig.
Vi holder klubaften hver onsdag fra kl. 19.30 – 22 (ca), ferier undtaget.
Hvad der sker på disse aftener, afhænger af programmet som altid er lavet et halvt år forud – (Se program). Bl.a tager vi på fælles fototure, besøg hos andre fotoklubber, planlægger kommende udstillinger med mere. Vi lægger vægt på at aftenerne er så alsidige som muligt. Alle er velkomne med input. Vi lægger stor vægt på det sociale samvær samt lysten og viljen til at dele sine erfaringer med andre.
Fotoklubben er medlem af Region Nord Foto (RNF), som er en sammenslutning af 31 fotoklubber på Sjælland. Via dette medlemskab har vi mulighed for at deltage i fælles fotokonkurrencer med/mod andre klubber, mulighed for foredragsholdere med mere.

Så kig forbi, der er altid plads til nye ansigter